Tips to Avoid Scam Moving in Our Email

With the increase of Internet users in Indonesia, phishers seem to be more active ‘work’. Here are some tips to avoid adalam Scam circulating in our email. For information, electronic news Scam is fraudulent, so the sender will receive benefits and certain benefits. Sample scam that we often encounter is a chain letter and the announcement […]

Google Chrome OS Reportedly Released This Week

The arrival of the operating system (OS) Chrome OS warm again discussed. Although the CEO of Google CEO Eric Schmidt has confirmed new Chrome will be available early 2011, the latest news surfaced, fueling speculation that the Google OS will be launched officially this weekend. Google is rumored to be menghelat an event on Tuesday […]

Google Chrome Got Crash

Barusan nyoba googling pake Google Chrome, setelah ketemu halaman yang aku inginkan aku ingin “Save Page As”, lalu dapet pesen salam kenal (error) dari browser Google Chrome ini, kurang lebih pesen errornya seperti tampak pada gambar di atas. Setelah Restart Browser, aku buat Save Page As lagi sudah normal, nggak tau yang pertama kenapa kok […]

Mencicipi Google Chrome ;)

Google mengeluarkan browser terbaru “Google Chrome”, tadi pagi taunya, langsung download + install, dan langsung di coba, enak sih, tampilan juga ndak terlalu ribet, langsing, flat style, warna khas google 😉 Google Chrome adalah browser yang diciptakan dengan desain yang sangat minimal, tapi dengan kemampuan yang sangat memuaskan, sehingga bisa melakukan explorasi web secara cepat, […]